Autobelettering voor personenauto's

Houdt u van goedkoop en gemakkelijk? En toch wilt u uw bedrijf of product op professionele wijze promoten? Kies dan voor autobelettering. Schakelt u Bosman Letters & Reklame in, dan weet u zeker dat wij u helpen aan autobelettering die niet alleen het goedkoopste maar ook nog eens van uitstekende kwaliteit is. Er is nog een reden om voor Bosman Letters te kiezen. Wij zijn de oudste en daarmee de meest ervaren signmaker van het land! Wij beletteren iedere auto, bus of vrachtauto – het model of merk is ons om het even.

Kijk hier voor de standaard prijzen van personen auto beletteringen. 

Autobelettering small voor personenauto's. Bestaande uit de productie en montage van 1 tekst of logo uit folie of FC print. De prijs is op basis van compleet aangeleverde bestanden en montage bij ons in de werkplaats.

Autobelettering small voor personenauto's. Bestaande uit de productie en montage van 2 teksten of logo's uit folie of FC print. De prijs is op basis van compleet aangeleverde bestanden en montage bij ons in de werkplaats.

Autobelettering small voor personenauto's. Bestaande uit de productie en montage van 3 teksten of logo's uit folie of FC print. De prijs is op basis van compleet aangeleverde bestanden en montage bij ons in de werkplaats.

Toegegeven. We zijn er best een beetje trots op. Onze ervaring met het beletteren van personenauto's gaat jaren terug. Heel veel jaren zelfs. Autobelettering is een goed opvallende manier om aandacht voor uw bedrijf of activiteit te vragen. Er is nog een reden om voor autobelettering te kiezen. Het is niet alleen voordelig, maar ook flexibel. Want autobelettering is namelijk op iedere auto mogelijk. Ruime ervaring ook hebben we daar in; in het beletteren van alle automerken, alle uitvoeringen en auto's uit vrijwel alle bouwjaren. We hoeven maar een kijkje in onze database te nemen, om precies per merk, model en type te weten wat er wel en niet mogelijk is als het om autobelettering gaat.

Praktisch

Hebben we uw logo en/of de gewenste tekst van de autobelettering in huis, dan ontvangt u daarna van ons de mogelijkheden. Gaat u akkoord met de offerte en het ontwerp? Mooi! Dan verzorgen we op korte termijn voor u de belettering van uw auto of wagenpark. Waar we dat doen, daarin zijn we flexibel. Dat kan bij u op locatie, bij de betrokken dealer, bij het schadebedrijf ofwel bij ons in de werkplaats in Amsterdam. Onze vakbekwame medewerkers hebben alle attributen en apparatuur om snel en deskundig uw autobelettering in orde te maken. Net zo lief verzorgen wij overigens de demontage van autobelettering. Ook daarvoor hebben we alle apparatuur in huis.

 

Een stukje geschiedenis

Bosman Letters opereert landelijk en is gevestigd in Amsterdam. We mogen ons de oudste signmaker van de Benelux noemen.
Heel vroeger zijn we begonnen met het stansen van plastic reclameletters. Intussen zijn we uitgegroeid tot dè specialist van visuele communicatie. Vier productgroepen hebben we onder onze hoede: bewegwijzering, lichtreclame, gevelreclame en visuals. En we presenteren ons onder andere met verschillende websites om al onze producten te promoten. Tot de BL Sign Groep behoren onder andere: