Over Bosman Letters & Reklame

 

BL Autobelettering.nl is een activiteit van Bosman Letters & Reklame uit Amsterdam. Bosman Letters & Reklame is de oudste signmaker van de Benelux. Kiest u voor onze autobelettering? Een goede beslissing! Waarom? Omdat u dan tegelijkertijd kiest voor de goedkoopste autobelettering van Nederland! 

Klanten beoordelen ons met een hoog cijfer

Of het nou om de belettering van personenauto’s gaat, om de belettering van bestelauto’s of om de autobelettering van personenbusjes. Wij hebben de meeste ervaring en bieden u de hoogste kwaliteit!
Bij autobelettering en fleetmarking speelt niet alleen ervaring, maar ook routine een grote rol. Wees gerust, die is bij ons ruimschoots aanwezig, want we beletteren immers honderden auto’s per jaar. Vragen wij onze klanten ons een cijfer te geven, dan krijgen we vaak een 9+. Terecht trots zijn we daar op. We maken dan ook gebruik van de beste folies voor het te beletteren object, we werken met de juiste apparatuur en onze medewerkers zijn zeer gekwalificeerd.

Meer over Bosman Letters & Reklame

Wilt u meer weten over Bosman Letters & Reklame? Kijk voor alle activiteiten op www.blsigngroep.nl. Vroeger zijn we begonnen met het stansen van plastic reclameletters. Intussen zijn we uitgegroeid tot dè specialist van visuele communicatie. Vier productgroepen hebben we onder onze hoede: bewegwijzering, lichtreclame, gevelreclame en visuals. En we presenteren ons met vele websites om al de verschillende producten te promoten.
Tot de BL Sign Groep behoren onder andere:
Businessvlaggen.nl
RVSReklameletters.nl
BL Signshop
Reklameletters.nl
Printprodukten.nl
Projectbewegwijzering.nl
Projectbelettering.nl

Keurmerken

Bosman Letters & Reklame heeft de keurmerken van Signkeur en ISA. Wat dat betekent? Dat wil zoveel zeggen als dat we een grote klanttevredenheid weten te koppelen aan scherpe prijzen, samen met een goede nazorg en een professionele bedrijfsvoering. Bosman Letters & Reklame is ook een gecertificeerd leerbedrijf van het ROC en Mediacollege. Tot onze grote, vaste klantengroep mogen we lokale, nationale èn internationale bedrijven en organisaties rekenen. Van klein tot groot. En heel waardevol; onze klanten komen steeds bij ons terug met hun wensen op het gebied van visuele communicatie. Omdat ervaring telt en kwaliteit loont!