Bestelauto beletteren large

Autobelettering large voor bestelauto's - bestaande uit de productie en montage van 3 teksten of logo's uit folie of FC print. De prijs is op basis van compleet aangeleverde bestanden en montage bij ons in de werkplaats.
Autobelettering large voor bestelauto's - bestaande uit de productie en montage van 4 teksten of logo's uit folie of FC print. De prijs is op basis van compleet aangeleverde bestanden en montage bij ons in de werkplaats.

Bestelauto belettering is al zeer lang een activiteit van Bosman Letters en Reklame. Autobelettering is een zeer opvallende manier van aandacht voor uw bedrijf of activiteit vragen. Of het nu een groot formaat (large) is, een kleiner formaat of totale wrapping. En bovendien is autobelettering zeer voordelig en flexibel. Autobelettering is op iedere auto mogelijk. Bestelauto belettering small is bedoeld voor bedrijven die het belang van autobelettering inzien, maar het niet willen overdrijven. Bosman Letters en Reklame heeft ruime ervaring in het beletteren van alle automerken, alle uitvoeringen en vrijwel alle bouwjaren. Bosman Letters heeft een database met alle auto’s en weet dus precies per merk, model en type wat er qua autobelettering kan en niet kan.

Na ontvangst van het logo en/of de gewenste tekst van de bestelautobelettering ontvangt u snel de mogelijkheden. Na akkoord op de offerte en het ontwerp kunnen we snel voor u de belettering van uw auto of wagenpark verzorgen. Dat doen we bij u op locatie, bij de leverende dealer, het schadebedrijf of bij ons in de werkplaats. Onze vakbekwame medewerkers hebben alle attributen en apparatuur om snel en deskundig uw autobeletering te verzorgen. Ook verzorgen wij demontage van autobeletteringen. Ook daarvoor hebben we alle apparatuur in huis.

Bosman Letters & Reklame, opererend vanuit Amsterdam, is de oudste signmaker van de Benelux. Ooit begonnen met het stansen van plastic reclame letters. Maar inmiddels uitgegroeid tot dè specialist van visuele communicatie. Met vier productgroepen; bewegwijzering, lichtreclame, gevelreclame en visuals. En actief met circa 28 websites om al de verschillende producten te promoten. Tot de BL Sign Groep behoren onder andere Businessvlaggen.nl, RVSReklameletters.nl, BL Signshop en Reklameletters.nl . Nieuwe activiteiten zijn onder andere BosmanLed en piepschuimreklameletters.nl.

Bosman Letters & Reklame heeft verschillende keurmerken waaronder van ISA. Dat geeft aan dat Bosman Letters een grote klanttevredenheid weet te koppelen aan scherpe prijzen, een goede nazorg en een professionele bedrijfsvoering. Bosman Letters & Reklame is tevens gecertificeerd leerbedrijf van het ROC en Mediacollege.

Bosman Letters & Reklame heeft een grote, vaste klantengroep. Lokale, nationale èn internationale bedrijven en organisaties. Van klein tot groot. Die steeds maar weer terugkomen bij Bosman Letters voor hun wensen op het gebied van visuele communicatie.

multibus autobelettering